Sisustustuotteet sinun makuusi Hattulasta

Ota yhteyttä!

Parturi-Kampaamo ja Sisustuskulma Artexanista saat kampaamopalveluiden lisäksi myös erilaisia käsintehtyjä sisustustuotteita. Tervetuloa käymään liikkeessäni Hattulan Katinalassa ja tutustumaan sisustustuotteideni valikoimaan!

Tekstiiliartesaanin näyttävät ja kestävät sisustustuotteet

Valmistan tekstiiliartesaanin ammattitaidolla erilaisia sisustustuotteita, kuten:

  • kaitaliinoja
  • tyynyjä
  • verhoja.

Mittatilauksesta kudon myös mattoja.

 

Käytän aina korkealaatuisia materiaaleja, jotka kestävät kovaakin kulutusta. Panostan sisustustuotteideni laatuun sekä näyttävyyteen. Valikoimastani löydät jokaiseen makuun sopivia tuotteita, niin lahjaksi kuin kotisi tai liiketilasi kauniiseen sisustamiseen. Sisustustuotteitani löydät eri värisinä ja sävyisinä. Jos tarvitset esimerkiksi huonekalujesi värimaailmaan sopivat verhot, löydät ne helposti liikkeestäni.

 

Kerron mielelläni lisää sisustustuotteistani paikan päällä liikkeessäni. Minulle voit myös soittaa tai lähettää viestin. Liikkeeni sijainnin kartalla sekä kaikki yhteystietoni löydät täältä.

Kätevää korjausompelua

Minulta voit tilata myös korjausompelun palvelut. Teen esimerkiksi vetoketjujen vaihdot ja housujen lyhennykset käden käänteessä. Käytössäni on nykyaikaiset ompelukoneet, joita käyttäen pystyn työskentelemään joutuisasti, huolitellusta työnjäljestä koskaan tinkimättä.

 

Kaikki korjausompelutyöt tarjoan hyvään, kilpailukykyiseen hintaan!

Ota yhteyttä

Huonekalujen asiantuntevaa verhoilua

Mahdollisuuksien mukaan otan vastaan huonekalujen verhoilutöitä, joiden tekemisestä minulla on laaja kokemus. Verhoilu on oma taitolajinsa, joka vaatii sekä koulutuksen tuomaa ammattitaitoa että pitkää kokemusta. Kaikissa verhoilutöissäni näkyy ammattilaisen tarkka kädenjälki.

Kysy lisää

Vaateompelua mittojen mukaan

Minulta voit tiedustella myös vaateompelua. Ompelen vaatteita mittatilaustyönä. Suunnittelen kanssasi tarkkaan haluamasi vaatteet, jotta niistä tulee toiveitasi vastaavat.

 

Kun teetät vaatteesi kokeneella ammattilaisella, voit olla varma niiden erinomaisesta istuvuudesta. Ehdotan mielelläni haluamiisi vaatteisiin sopivia kankaita sekä erilaisia malleja, aina klassisista uusimpiin muotivirtauksiin.

 

Ota minuun yhteyttä ja kerro, minkälaisia vaatteita haluat!

Yhteystiedot